Over Etizolam

Ritalin Kopen

Over Etizolam

Etizolam wordt gebruikt als een skeletspier-relaxant, een anxiolytische, kalmerende, hypnotische of anticonvulsieve drug. Etizolam kan gebruikt worden bij de korte behandeling van slapeloosheid of bij korte behandeling van angst of paniekaanvallen. Etizolam vermindert de tijd die nodig is om in slaap te vallen, verhoogt de slaaptijd en vermindert het aantal ontwaken tijdens de nacht.

Etizolam is een Anti-depressieve medicatie die bedoeld is voor de behandeling van algemene angststoornis. Deze medicatie bleek zeer effectief te zijn bij het behandelen van angst en de tekenen en symptomen die daarmee verband houden.

Etizolam (verkocht onder de merknaam Etilaam, Etizola, Sedekopan, Etizest, Pasaden of Depas) is een benzodiazepine analoog. Het etizolam molecuul verschilt van een benzodiazepine doordat de benzeenring is vervangen door een thiofeenring en de triazolring is gefuseerd, waardoor het geneesmiddel een thienotriazolodiazepine is. Het bezit amnesische, anxiolytische, anticonvulsieve, hypnotische, sedatieve en skeletspier relaxerende eigenschappen.